Eurojuris Informerer 1/2021: Juss for virksomheter under press

Eurojuris Informerer 1/2021: Juss for virksomheter under press

Ved utgivelsene av Eurojuris Informerer ønsker vi å dele vår kunnskap om relevante og praktiske temaer på ulike rettsområder. Denne gangen inneholder heftet artikler for virksomheter som opplever press.

Pandemien har satt mange virksomheter på prøve og de fleste har vært berørt. Usikkerheten om varighet, omfang og tiden etter, har gjort at strategiske planer har blitt satt på hold eller er lagt bort. I stedet har virksomhetene måttet finne løsninger i det korte bildet. Likviditet, kostnadsreduksjoner, kompensasjonsordninger og et endret marked har vært tema hos de fleste.

Det kommer en tid etter pandemien, med en gradvis normalisering, hvor den enkelte virksomhet må finne sin form og plass. Noen vil kunne fortsette sine planer, andre vil måtte omstille. Atter andre vil oppleve at grunnlaget for virksomheten er borte. Disse vurderingene er komplekse.

I dette heftet viser vi frem kompetansen til noen av de dyktige advokatene tilknyttet vårt nettverk. I Eurojuris Norge har vi mange advokater med særskilt høy kompetanse som rådgivere for virksomheter. De rådgir og bistår ulike parter i mangfoldet av sakstyper og problemstillinger, også på strategisk nivå. Gjennom deres arbeid høstes erfaringer som deles i nettverket, og som benyttes til ytterligere å øke kvaliteten på våre tjenester. Vi håper tekstene skaper forståelse og kommer til nytte. Ved spørsmål til artiklene eller annet kan advokatene i Eurojuris Norge selvsagt kontaktes for mer informasjon.

God lesing!

Bjarte Røyrvik
Styreleder i Eurojuris Norge AS

Les i ISSUU-format her
Les i PDF-format her